Morph on - originale morphsuits!

Om Os

Morphsuits er kostumefænomenet der overtager verden.

Morphsuits er en all-in-one spandex dragt, et kostume der dækker hele kroppen fra top til tå! Vi har specielt designet dem, så du kan trække vejret gennem dem, se igennem dem, drikke igennem dem (kun vand selvfølgelig! ..), Men så ingen kan se dig.

Morphsuit laves i næsten 100 forskellige farver og designs og den repsonds du får fra folk er utroligt. Vi sammenligner det med hvordan det må være når man er en berømthed (celeb).

Morphsuits har taget verden med storm, Morphsuit er populærer overalt; fra festivaler til fodboldkampe, fundraisers til firmaevent, halloween til almindelige fødselsdage, Polteraben’ og marketingstunts. Og nogle bruger dem bare når de skal hente mælk og brød fra det lokale supermarked.

Dette websted sammen med vores Facebook-side handler om at have en fantastisk tid og utrolig sjov fest i dit Morphsuit. Tjek vores Facebook-billeder og se selv nogle af de utrolige ting folk gør i deres Morphsuits ... Sky Dive, bungee jump, morph pyramider, skiløb, endda flyve et Microlite fly.

Vi håber dette giver dig et lidt bedre billede af os og hvad et Morphsuit er!
- selv om du ikke forstår det helt, før du selv får et Morphsuit på.

Så på med det Morphsuit. Deltage i løjerne og del nogle billeder af alt det sjove du oplever når du har dit Morph på!

www.morphsuits.dk drives af funny business International Aps, med hvem alle aftaler gennem denne website indgås med :

Funny Business International Aps

Meterbuen 15
2740 Skovlunde 

CVR: 32318045

Telefon: 70203740
mail: support@morphsuits.dk

Domæne navnet, varemærket og alle rettighedder til Morphsuits i øvrigt tilhører: AFG Media Limited, Dunslaw, 8a Hall Crescent, Gullane, East Lothian, EH31 2HA, Scotland